Η εταιρεία CLASSIC

Η εταιρεία CLASSIC εδώ και 22 συναπτά έτη ασχολείται με την βιβλιοδεσία, την κατασκευή τετραδίων και όλων των σχολικών ειδών που έχουν σαν βάση το χαρτί. Παράλληλα λειτουργεί τμήμα,  παραγωγής ημερολογίων, ευρετηρίων, ντοσιέ και κάθε είδους διαφημιστικού εντύπου.

Η CLASSIC έχει διαδρομή πολλών ετών στην αγορά των τετραδίων και κυρίαρχο χαρακτηριστικό της σε αυτήν την πορεία είναι ο απόλυτος σεβασμός στον καταναλωτή, κυρίως μέσω της επιλογής με αυστηρό και επιλεκτικό τρόπο των καλύτερων και ποιοτικότερων υλικών.

Όλα ξεκίνησαν το 1971 όταν οι αδερφοί Ιωαννίδη, ιδρυτές της επιχείρησης, δημιούργησαν ένα μικρό βιβλιοδετείο για καλλιτεχνική βιβλιοδεσία σ’ έναν σχετικά περιορισμένο χώρο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Στη Θεσσαλονίκη τότε λειτουργούσαν 6 αναλόγου μεγέθους βιβλιοδετεία. Ο μοναδικός τρόπος για να ξεχωρίσει κάποιος ήταν να επιλέξει τα καλύτερα υλικά και με το δικό του μεράκι να δημιουργήσει μοναδικά σχέδια με την ελπίδα να τα προτιμήσει ο πελάτης. Ο συνδυασμός των δύο παραπάνω λειτούργησε στην πράξη με αποτέλεσμα να αυξηθεί η  πελατεία. Το 1979 το βιβλιοδετείο μεταφέρετε σε ιδιόκτητο χώρο στις Συκιές Θεσσαλονίκης όπου πλέον η βιβλιοδεσία είναι βιομηχανοποιημένη.

Τα χρόνια κύλησαν και η πορεία της CLASSIC ήταν σταθερά ανοδική. Το 1990 προστέθηκε και το τμήμα κατασκευής τετραδίων και ημερολογίων.  Ωστόσο η μικρή μονάδα στις Συκιές δεν μπορούσε πλέον να καλύψει τις ανάγκες που είχαν δημιουργηθεί στην αγορά. Το γεγονός αυτό κατέστησε επιτακτική την ανάγκη για μετεγκατάσταση της επιχείρησης σε άλλο χώρο.  Στόχος ήταν η νέα μονάδα να έχει μεγαλύτερη παραγωγική ικανότητα αλλά και προηγμένες τεχνολογίες ως απάντηση στον εντεινόμενο πλέον ανταγωνισμό.

Το 1997 η παραγωγική μονάδα μεταφέρεται στο Καβαλάρι – Λαγκαδά, σε ιδιόκτητο εργοστάσιο 4.500 τ.μ. επενδύοντας παράλληλα σε μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Παρουσιάζει προϊόντα υψηλής ποιότητας  και πρωτοποριακής σχεδίασης. Μεγάλοι εκδοτικοί οίκοι εμπιστεύονται τις βιβλιοδεσίες τους, μεγάλες εταιρείες αναθέτουν τα διαφημιστικά τους ημερολόγια, ενώ τα τετράδια CLASSIC έγιναν τα αγαπημένα τετράδια  των παιδιών.

Από το 2007 τη διαχείριση της εταιρείας αναλαμβάνει  η επόμενη γενιά με διαχειρίστρια την Ιωαννίδου Άννα, απόφοιτη του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, ο  Ιωαννίδης Νικόλαος, απόφοιτος σχολής Γραφικών Τεχνών καθώς και τα νεότερα μέλη Κατερίνα Ιωαννίδου και Δημήτρης Ιωαννίδης που ειδικεύονται στο τμήμα παραγωγής, άτομα  νέα, δραστήρια με σύγχρονες  ιδέες στον τομέα οργάνωσης , σχεδίασης και παραγωγής  των προϊόντων .

Σκοπός της εταιρίας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, η άριστη ποιότητα των προϊόντων της, οι ισορροπημένες τιμές και η προσεγμένη δουλειά, να διατηρηθούν   ώστε να προσεγγίσει και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

 

 Επικοινωνία 

Στείλτε μας τις ερωτήσεις σας

Είμαστε διαθέσιμοι για οποιαδήποτε ερώτηση σας σχετικά με την δουλειά μας, θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν με όλες τις χρήσιμες πληροφορίες.

 

 

 Ειδικευόμαστε

  • Βιβλιοδεσία

    99%
  • Σχολικά είδη

    90%
  • Διαφημιστικά έντυπα

    84%