Προσφορά!

Επαγγελματικές Κάρτες

Συνδεθείτε για να δείτε τις τιμές

Οι επαγγελματικές κάρτες που σας προσφέρουμε είναι εξαιρετικής ποιότητας στις καλύτερες τιμές της αγοράς. To δημιουργικό της κάρτας δεν έχει έξτρα χρέωση. Επίσης σας κάνουμε δώρο μία επιτραπέζια θήκη για τις κάρτες σας.

Περιγραφή

Επαγγελματικές Κάρτες

Μια σοβαρή και προσεγμένη επαγγελματική κάρτα μπορεί να κάνει μια πολύ καλή πρώτη εντύπωση στους πελάτες σας.Οι επαγγελματικές κάρτες είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για την διαφήμιση και προώθηση μιας εταιρίας. Μια καλά σχεδιασμένη επαγγελματική κάρτα δίνει έμφαση στο εμπορικό σήμα,

υπενθυμίζει τα απαραίτητα στοιχεία επικοινωνίας, εντυπωσιάζει και γενικότερα αποτελεί μια σύνδεση ανάμεσα στην επιχείρησή και τους πελάτες. Ελάτε σε επικοινωνία μαζί μας για το δημιουργικό της κάρτας. Οι γραφιστικές μας υπηρεσίες είναι υψηλού επιπέδου και θα σας χαρίσουν το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. To δημιουργικό της κάρτας δεν έχει έξτρα χρέωση. Επίσης σας κάνουμε δώρο μία επιτραπέζια θήκη για τις κάρτες σας.

Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλ. +30 23940 25203 ή στο email info@eclassic.gr

 Η εταιρεία CLASSIC από το 1970  ασχολείται με την παραγωγή και εκτύπωση επαγγελματιών κάρτών και όλων των ειδών που έχουν σαν βάση το χαρτί. Σκοπός της εταιρίας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, η άριστη ποιότητα των προϊόντων της, οι ισορροπημένες τιμές και η προσεγμένη δουλειά, να διατηρηθούν ώστε να προσεγγίσει και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Η εταιρεία CLASSIC έχει διαδρομή πολλών ετών στην αγορά των γραφικών υλών και των επαγγελματικών καρτών και κυρίαρχο χαρακτηριστικό της σε αυτήν την πορεία είναι ο απόλυτος σεβασμός στον καταναλωτή, κυρίως μέσω της επιλογής με αυστηρό και επιλεκτικό τρόπο των καλύτερων και ποιοτικότερων υλικών.

Στείλτε μας τις ερωτήσεις σας. Είμαστε διαθέσιμοι για οποιαδήποτε ερώτηση σας σχετικά με την δουλειά μας, θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν με όλες τις χρήσιμες πληροφορίες..

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 2 kg
Ποιότητα

Χωρίς Πλαστικοποίηση, Πλαστικοποιημένη (ΜΑΤ), Πλαστικοποιημένη (ΜΑΤ)και ανάγλυφο Spot UV, 3D, Πλαστικοποιημένη (ΜΑΤ) και χαλκοτυπία

Όψεις

Μία όψη, Δύο όψεις