Διαφημιστικά φυλλάδια

Συνδεθείτε για να δείτε τις τιμές

Διαφημιστικά φυλλάδια σε διάφορες διαστάσεις σε χαρτί 135 γραμ. ποιότητας illustration σε έγχρωμη εκτύπωση.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλ. +30 23940 25203 ή στο email info@eclassic.gr

Περιγραφή

Διαφημιστικά φυλλάδια

Διαφημίστε την επιχείρησή σας με σωστή προβολή μέσω των προωθητικών φυλλαδίων. Ένας από τους πιο αξιόπιστους και αποδοτικούς τρόπους να διαφημίσετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας είναι η δημιουργία ενός μοντέρνου ενημερωτικού, διαφημιστικού φυλλαδίου. Σας προσφέρουμε Διαφημιστικά φυλλάδια  Α5 διαστάσεις (14,5 χ 21) σε χαρτί 130 γραμμαρίων. ποιότητας illustration σε έγχρωμη εκτύπωση. Δώρο το δημιουργικό του φυλλαδίου. Αναλαμβάνουμε με το καλύτερο δυνατό τρόπο το Σχεδιασμό και την Εκτύπωση του φυλλαδίου σας.

Η εταιρεία CLASSIC εδώ και 23 συναπτά έτη ασχολείται με την κατασκευή διαφημιστικών φυλλαδίων και όλων των διαφημιστικών ειδών που έχουν σαν βάση το χαρτί. Σκοπός της εταιρίας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, η άριστη ποιότητα των προϊόντων της, οι ισορροπημένες τιμές και η προσεγμένη δουλειά, να διατηρηθούν ώστε να προσεγγίσει και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Η CLASSIC έχει διαδρομή πολλών ετών στην αγορά των τετραδίων και κυρίαρχο χαρακτηριστικό της σε αυτήν την πορεία είναι ο απόλυτος σεβασμός στον καταναλωτή, κυρίως μέσω της επιλογής με αυστηρό και επιλεκτικό τρόπο των καλύτερων και ποιοτικότερων υλικών.

Στείλτε μας τις ερωτήσεις σας. Είμαστε διαθέσιμοι για οποιαδήποτε ερώτηση σας σχετικά με την δουλειά μας, θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν με όλες τις χρήσιμες πληροφορίες.

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Διάσταση

,

Συσκευασία

, , ,